AGABARITICE

Compania ofera servicii de transport intern si international de marfuri agabaritice si greutati depasite, cu trailere modulare si extensibile atat in lungime cat si in latime, cu un numar diferit de axe si cu greutati cuprinse intre 20 si 80 tone. Asiguram transporturi agabaritici cu. trailere, extensibile modularĀ  atat pe latime cat si pe lungime, constructii drumuri si terasamente, constructii rutiere, inchirieri utilaje, inchirieri autobasculante 8×4 tetraaxiale, etc. Suntem una dintre cele mai renumite firme de transport agabaritic Timisoara.

Transporturile in care ne-am specializat necesita pregatire si atentie deosebite. Personalul nostru este perfect instruit in ce priveste modul de incarcare, ancorare, descarcare a marfii, astfel incat transportul sa decurga in bune conditii. De asemenea, fiecare transport pe care il facem este asigurat, indiferent daca este pe ruta interna sau internationala.

Beneficiarii serviciilor noastre provin din industrii cu foarte mare distributie geografica si au apelat la noi pentru a transporta diferite utilaje si echipamente grele in domeniiĀ precum constructii, agricultura, berarii, mori de vant, foraje, termocentrale. Am transportat pentru acestia piese si utilaje diverse: masini agricole, constructii metalice, instalatii eoliene, grinzi pentru hale.